Portal
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren
Locatie Teuge
Groep 8
Welkom in onze groep 8!


Wat leuk dat u/jij hier een kijkje komt nemen!

Wij zijn een hele leuke groep met 29 kinderen. Bijna iedere dag krijgen we les van juf van Engelen, maar op de dinsdag hebben we juf Baan. Groep 8 is best een speciaal jaar. Je gaat je voorbereiden op de middelbare school en je hebt natuurlijk HET kamp en het afscheid. Daar denken we nog maar even niet over na. 

Elke dag begroeten we de juf bij de deur van ons lokaal en na het doorspreken van de dag buigen we ons over het Godsdienstonderwijs. We zijn niet voor niets 'de school met de Bijbel'. We denken na over de Heidelberger Catechismus, de verhalen uit de Kerkgeschiedenis, de Namen en Feiten of over een Bijbelverhaal. Daar zit altijd wel een les in voor ons leven en voor die dag. Mooi is dat!

Vervolgens is het hard werken geblazen en doen we per dag heel veel vakken. We oefenen voor het halen van het EHBO-examen en regelmatig komen mensen van andere organisaties ons een gastles geven. Dat is enorm interessant. Iedere vrijdag werken we met een dagtaak. Dan leren we goed te plannen, zelfstandig te worden en verantwoordelijkheid te nemen. En soms is er een hele speciale dag, zoals dierendag. Op de foto ziet u een paar kinderen die een dier mee hadden genomen. Knuffels telden ook mee. Op de woensdagen mogen 2 of 3 kinderen de hele gymles organiseren. Dat is echt heel leuk. 

U/jij bent altijd welkom om in onze 'echte klas' een kijkje te komen nemen of om een praatje te maken. 

EEN HARTELIJKE GROET VAN GROEP 8 EN HUN JUFS!


 

Kalender
Geen gebeurtenissen om weer te geven.
Nieuws
Fietsverlichtingscontrole
Alle fietsen weer oké! lees meer
Klassetaal
Voorlichting Bond tegen vloeken lees meer
De scholen gaan weer beginnen!
Veilig naar school. lees meer
Kalender
Geen gebeurtenissen om weer te geven.
Nieuws
Koningsdag op school
Koningsdag 2019 lees meer
Getrouwd
Meester Adema getrouwd lees meer
Pannenkoekendag
Pannenkoeken bakken voor onze opa's en oma's lees meer